Verzorging en rustplaatsen

Er zijn elke avond zowel op de 5 km-routes als op de 10 km-routes een rustplaats voorzien.

 

De Avond4daagse-organisatie verzorgt op de rustplaatsen vers drinkwater, aangeboden door Dunea Duin & Water. De wandelaars dienen dan wel een eigen bidon mee te nemen om te laten vullen. Dit om overbodig afval te vermijden en daarmee het milieu te ontzien.

Scholen kunnen zelf op de rustplaatsen verzorging in de vorm van gezonde versnaperingen regelen voor de eigen school. Gro up zal de rustplaatsen verzorgen en iedere groep/school van een plekje voorzien.

  

Let op: auto's mogen niet zonder ontheffing rijden buiten de openbare weg of op fietspaden! Deze ontheffing kunt u verkrijgen bij de medewerkers van Gro up op de rustplaatsen. Er wordt per school 1 ontheffing "uitgeleend" deze dient ook dezelfde avond weer terug gegeven te worden aan de Gro up medewerkers

 

Een schoon evenement is een prettig evenement, voor de deelnemers, voor de organisatoren maar ook voor de omwonenden. De organisatie van de Avond4daagse vraagt daarom aan alle betrokkenen om met elkaar de verzamelplaatsen en het parcours schoon te houden. Op de verzorgingsplaatsen zijn minicontainers aanwezig voor restafval en voor statiegeld flessen/blikjes.

 

Samen kunnen we er voor zorgen dat de Avond4daagse een schoon evenement blijft waardoor het mede daardoor voor iedereen een feest zal zijn.