Veel gestelde vragen

Staat u antwoord er niet bij? of heeft u vragen over een nieuwsbrief of andere zaken. Neem dan contact met ons op via het mailadres: avond4daagse.zoetermeer@gmail.com

Hoeveel dagen

Krijgt mijn kind indien het één avond niet meeloopt tóch een medaille?
Als organisatie gaan wij ervan uit dat ingeschreven deelnemers alle vier de avonden lopen voor hun medaille.

Voor kinderen is het soms een zware belasting en voor sommige is 1 dag overslaan nodig, dat is geen probleem.

De inschrijvers, i.c. de ouders van de ingeschreven kinderen dienen voor zichzelf te bepalen of zij de medaille 'verdienen'. Krijgen doen ze hem in alle gevallen op de vierde avond op basis van het betaalde inschrijfgeld en getoonde startbewijs.

Ik wil niet dat er foto's waar ik op sta op de website terecht komen

Ik wil niet dat er foto's waar ik op sta op de website komen
Beste wandelaar, uiteraard vinden wij het leuk om tijdens het evenement foto's te maken. Deze plaatsen wij dan op onze website. Heeft u hier problemen mee, geeft dit dat aan via ons mailadres; avond4daagse.zoetermeer@gmail.com

Dan zorgen we ervoor dat de foto's waar u op staat verwijderd worden. 

 

Helemaal voorkomen kunnen wij helaas niet omdat vele mensen hier foto's/video's  van maken waar wij geen invloed op hebben.

Omgaan met privacy gevoelige gegevens

Hoe gaan jullie om met de privacy van de inschrijvers
Na de avond4daagse zullen alle privacy gevoelige gegevens verwijderd worden. U mailadres en telefoonnummer bewaren wij voor volgend jaar. Bent u het hier niet mee eens geef dit dan aan bij het bestuur. U kunt hen bereiken op mailadres:

avond4daagse.zoetermeer@gmail.com 

moet ik als begeleider ook betalen?

Moet ik als begeleider ook betalen?
Nee, als begeleider hoeft u niet te betalen, tenzij u een medaille wenst te ontvangen. In dat geval dient u zich als deelnemer in te schrijven. Hoe leuk is het om samen met uw (klein-)kind een medaille te ontvangen!

Krijg ik met de Zoetermeerpas korting op het inschrijfbedrag?

Krijg ik met de Zoetermeerpas korting op het inschrijfbedrag?
Zeker, op vertoon van de pas ontvangt u een korting van maximaal €5,- afhankelijk van het beschikbare saldo op uw pas. Dit kunt u het beste vooraf checken om ongemakkelijke situaties te voorkomen. Het bedrag dat u zelf dient te betalen is dan €1,-.

Helaas kunt u niet online inschrijven, als pashouder zult u dat op de eerste of tweede wandelavond bij het startbureau moeten doen.

 

Tip! check van te voren het saldo op uw Zoetermeerpas.